Behandlingstyper

Tandudtrækningsproteser

Eva Jørgensen

Har du naturlige tænder, som ikke længere kan bevares, kan de erstattes med en tandudtrækningsprotese. Behandlingen starter hos din Kliniske tandtekniker, som vil gennemgå hele behandlingsforløbet med dig.

Implantattandproteser

Hvis du ønsker en tandprotese, der sidder fast, kan en implantatprotese være løsningen. En implantatprotese kan give trygheden tilbage i hverdagen, så du kan spise og le afslappet uden at være nervøs for, at tandprotesen løsner sig.

Renholdelse af tandprotesen

Gode råd om tandprotesen og mundhygiejne

Nøglen til god mundhygiejne er daglig rengøring af tandprotesen, gummerne og de naturlige tænder.

Børst protesen grundigt 2 gange dagligt. 

Delproteser

Eva Jørgensen

Mangler du en eller flere naturlige tænder, kan en delprotese være en rigtig god løsning. Delprotesen holdes fast ved hjælp af små stålbøjler, som er støbt efter de naturlige tænder, og den sikrer dig fuld tyggefunktion.

Blødt blivende basis

Helprotesen i underkæben kan fremstilles med et blødtblivende basis. Det bløde basis i tandprotesen anbefales, hvis der har været meget ømhed ved tygning og stort svind i underkæbeknoglen.

Reparationer og udvidelser

Sker der uheld med din tandprotese, skal du aldrig forsøge at lime den selv, da det kan gøre det umuligt efterfølgende at reparere tandprotesen. Opstår der revner, eller hvis tandprotesen knækker helt over, kan vi i de fleste tilfælde reparere den.

Helproteser

Helprotesen er en tandprotese, som erstatter alle de naturlige tænder i overkæben og/eller underkæben. Helprotesen støtter kinder, kæbeled, læber, sikrer tyggeevne og et naturligt udseende.

Hjemmebehandling

Kan du ikke komme på klinikken, kommer vi til dig

Har du ikke mulighed for at benytte klinikken på grund af sygdom, gangbesvær, handicap eller lignende, kommer vi, mod et mindre tillæg til dig.