Medlem af Landsforeningen af Kliniske Tandteknikere
Behandlingstyper
Tandudtrækningsproteser
Har du naturlige tænder, som ikke længere kan bevares, kan de erstattes med en tandudtrækningsprotese. Behandlingen starter hos din Kliniske tandtekniker, som vil gennemgå hele behandlingsforløbet med dig.
Hvis du ønsker en tandprotese, der sidder fast, kan en implantatprotese være løsningen. En implantatprotese kan give trygheden tilbage i hverdagen, så du kan spise og le afslappet uden at være nervøs for, at tandprotesen løsner sig.
Mangler du en eller flere naturlige tænder, kan en delprotese være en rigtig god løsning. Delprotesen holdes fast ved hjælp af små stålbøjler, som er støbt efter de naturlige tænder, og den sikrer dig fuld tyggefunktion.
Helprotesen i underkæben kan fremstilles med et blødtblivende basis. Det bløde basis i tandprotesen anbefales, hvis der har været meget ømhed ved tygning og stort svind i underkæbeknoglen.
Sker der uheld med din tandprotese, skal du aldrig forsøge at lime den selv, da det kan gøre det umuligt efterfølgende at reparere tandprotesen. Opstår der revner, eller hvis tandprotesen knækker helt over, kan vi i de fleste tilfælde reparere den.
Helprotesen er en tandprotese, som erstatter alle de naturlige tænder i overkæben og/eller underkæben. Helprotesen støtter kinder, kæbeled, læber, sikrer tyggeevne og et naturligt udseende.